News Ukraine

Перша сесія Запорізької обласної ради

Перша сесія Запорізької обласної ради
508 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Запоріжжі відбудеться перша сесія обласної ради майже через півтора місяця після місцевих виборів 2020 року.

Як стало відомо зовсім нещодавно, що нарешті Обласна ТВК проведе першу сесію Запорізької обласної ради. Перша сесія відбудеться 11 грудня 2020 року о 14:00. Дане рішення було прийнято майже через місяць після офіційно оприлюднених результатів місцевих виборів на ЦВК і аж півтора місяця після, власне самих проведених виборів.

Запорізька обласна рада планує на першій сесії оголосити про результати виборів 2020 року, і лише після цього депутати, яких було обрано, отримають свої офіційні повноваження. Крім того, на сесії обрати і голову новообраної обласної ради.

На офіційному сайті Запорізької обласної ради, інформації щодо проведення першої сесії після виборів ще не було опубліковано.

Через те, що засідання першої сесії Запорізької обласної ради так довго відтягувалось, то це викликало хвилю обурення серед частини представників політичних сил, обраних власне до ради також. Через це новообрані депутати не могли довгий час отримати свої повноваження та приступити до роботи, тому повідомляється, що власне через затягування оголошення про проведення сесії, до поліції було надіслано декілька звернень з цього питання.

 

Мої відео