News Ukraine

Олександр Усик: "У 2019 році Ломаченко може зібрати усі пояси"

Олександр Усик: "У 2019 році Ломаченко може зібрати усі пояси"
28474 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 20 грудня, Олександр Усик поділився своєю думкою щодо бою Хосе Педрас VS Василь Ломаченко та майбутнього українського боксера:

Я вважаю, що всім необхідно оцінювати власні виступи, а не Василя. Звісно, я розумію, що він непогано підняв планку. Адже коли я дивився його поєдинок з Педрасом, то був приємно здивований його вмінням підлаштуватися під манеру супротивника, попри те, що Хосе постійно міняв стійку.

Як я знаю, Ломаченко готувався до бою з лівшею. Звісно ж, він вміє підлаштовуватися, бо є одним з кращих спортсменів. Як на мене, то поєдинок був чудовим. Хоча Васі й довелося зробити багато дій, щоб завдати влучні удари. Саме тому я вважаю, що це був дуже сильний бій.

Також мені здається, що Василь зможе перейти у 1-шу напівсередню вагу, де титул регулярного чемпіона досі вакантний. Але нині чи хоче він сам цього чи йому це не потрібно? Зараз він завоював ще один пояс. У 2019 році, сподіваюсь, він зможе зібрати усі.

Нагадуємо, що за підсумками 12-ти раундів Ломаченко переміг Педрасу одноголосним рішенням суддів. До речі, Усик і Ломаченко претендують на звання Боксера року за версією BWAA.

Теги: Усик,Ломаченко,Педрас,BWAA
Мої відео