News Ukraine

На Київщині пройшли змагання з дзюдо під патронатом НОК України.

На Київщині пройшли змагання з дзюдо під патронатом НОК України.
237219 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Київщині пройшли змагання з дзюдо під патронатом НОК України.

 

11 квітня 2024 року відбувся перший Бучанський Олімпійський марафон з дзюдо «Олімпійські мрії» під патронатом Національного олімпійського комітету України, але вже з цього року завдяки меморандуму про співпрацю між Відділенням НОК України в Київській області та Бучанською міською радою він традиційно із року в рік  буде проходити в місті герой Буча. Турнір зібрав у спорткомплексі "Академії спорту" близько 200 учасників, а привітати їх особисто прибули поважні та почесні гості: 

Заступник міністра молоді і спорту України Олексій Нікітенко;

Заступник міського голови міста Бучі Аліна Саранюк;

Голова відділення НОК України в Київської області, член НОК України  Ігор Малинський;

Майор ЗСУ Олена Павлова; 

Генеральний директор медичного закладу «Столиця» та офіційний партнер Відділення Галина Бишенко;

Учасник Олімпійських Ігор в Атланті з дзюдо, Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, технічний директор проєкту «Олімпік Дрімс» Карен Балаян; 

Заслужений тренер України, президент СК «Дзюдока» Олексадра Старкова;

Виконавчий директор Відділення НОК України в Київській області, начальник Центру студентського спорту Державного податкового університету Вадим Гаєвий;

Чинний чемпіон Укрїни та Кубку України з дзюдо серед чоловіків Денис Тупицький;

Головний рефері змагань, рефері Олімпійської категорії, член виконкому НОК Київської області  Сергій Гайдай 

Директор Академії спорту Василь Смакула

Радник міністра охорони здоров'я України, голова Олімпійської академія Київської області Віталій Власюк та представники проєкту "Олімпік Дрімс" та магазину солодощів «Мармеладний Джек».

Загалом турнір, проведений за сприяння та організації колективів Відділення НОК України в Київській області та Бучанської міської ради і пройшов на дуже високому організаційному рівні. 

На татамі гості мали змогу не тільки дивитись на запеклу боротьбу і спостерігати за красою техніки дзюдо, але й спостерігати за показовими виступами: студії сучасної хореографії "Soul Dance" під керівництвом Олени Миколаївської та клубу з художньої гімнастики Державного податкового університету «Magic Ribbon» під керівництвом Ганни Іванової також до дітей завітав справжній пірат від магазину солодощів «Мармеладний Джек», який прийшов не з пустими руками, а зі скринею золотих монет і кожен учасник отримав по монеті.

Ізюменкою змагань те що кожен учасник мав змогу отримати сертифікат та власноруч поставити штампи турніру за ініціативи організаторів турніру. 

Важливим стало, що впродовж всього турніру на найвищому рівні за здоров’ям спортсменів слідкували справжні професіонали, партнери Відділення медична клініка "Столиця".

Висловлюємо щирі слова вдячності партнерам турніру: Бучанська міська рада, СК "Дзюдока", ПФК "Кудрівка", магазину солодощів "Мармеладний Джек", СК "Академія спорту" та всім причетним!

 

Слава захисникам та захисницям України за можливість проводити змагання та заходи для підростаючого покоління!!!

Мої відео