News Ukraine

Петровський Олександр Володимирович: Допоміг придбати нагороди для учасників ООС які захищають нашу державу на передовій

Петровський Олександр Володимирович: Допоміг придбати нагороди для учасників ООС які захищають нашу державу на передовій
23128 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представники Служби економічної безпеки України нагородили учасників ООС з Красногорівки та Новотроїцького.

20 військовослужбовців ЗСУ нагороджені медалями - «За службу Україні» (№ 1180-1189) та «Захисника Вітчизни».

Урочиста подія нагородження відбулося  в Новотроїцькому храмі Георгія Побідоносця. Також 12 військовослужбовців ЗСУ, НГУ, ДПСУ та ДФСУ  були нагороджені медалями - «За службу державі» (№ 026-035), «За відвагу» (№ 5541) та «За оборону рідної держави» (№ 24033).

 Крім того, Митрополит Київського і всієї України Єпіфаній ігумен Макарій вручив відзнаку Православної Церкви України  та подякував військовослужбовцям за їх відвагу та патріотичний дух. Генералу-полковнику Мельниченку Володимиру Івановичу було вручено - медаль «За жертовність і любов до України».  

Служба економічної безпеки України висловили подяку Президенту Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» та віце-президенту фонду Яні Іваніловій за те, що надали фінансову підтримку та допомогу для придбання нагород та відзнак захисникам України. Оскілки, завдяки підтримці благодійного фонду Олександра Петровського були придбані відзнаки захисникам нашої держави, які борються за мир та захищають незалежність нашої країни.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович
Мої відео