News Ukraine

День кар'єри ЄС відбувся в Тернополі

День кар'єри ЄС відбувся в Тернополі
122045 ПЕРЕГЛЯДІВ

В рамках проєкту "Підтримка інформаційних мереж ЄС в Україні"  6-8 жовтня у Тернопільському національному технічному університеті Імені Івана Пулюя  відбувся День кар'єри ЄС.  У зв'язку з епідеміологічною ситуацією захід проходив онлайн і передбачав проведенння тренінгів та панельної дискусії.

Зокрема, усі бажаючі могли долучитися до тренігів, які проводили фахівці-пратики. Важливе значення тренінгів полягало у тому, щоб показати молоді шляхи до саморозвитку (в тому числі через участь в міжнародних програмах в країнах ЄС) та розкрити секрети кар'єрного успіху в сучасному глобалізованому світі.

Найзнаковішою подією заходу була панельна дискусія на тему "Професійний розвиток та Європейська інтеграція". Як відмітили експерти, до 2022 р. понад 42% базових навиків, які забезпечують виконання завдань (в контексті відповідних професій) зміняться у зв’язку із цифровою епохою, яка вимагає нових підходів (Industry 4.0.) і студентам потрібно бути до цього готовими. Сьогодні і заклади вищої освіти повинні сприяти розвитку людського капіталу, допомагати молоді бачити власні таланти та мотивувати як до професійного, так і особистісного розвитку, а їх роль не повинна лише обмежуватися "передачею зань".

З доповідями учасників панельної дискусії можна ознайомитися у прикріпленому відео:

 

Теги: день кар'єри, освіта, працевлаштування, Тернопіль,ТНТУ
Мої відео