News Ukraine

На Чернігівщині мама загиблого Героя збудувала дорогу на його честь

На Чернігівщині мама загиблого Героя збудувала дорогу на його честь
332240 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Сосницькій громаді мама Героя, що віддав своє життя в боротьбі за вільну Україну, побудувала дорогу за гроші, що отримала від держави після загибелі сина. Таке рішення вона прийняла не відразу, але саме завдяки таким діям, вона впевнена, що змогла залишити пам’ять про свого сина майбутнім поколінням, що мешкатимуть чи будуть проходити вулицею імені Владислава Грищенка.

Цей Герой загинув влітку минулого року під час виконання бойового завдання у складі 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. Він був справжнім патріотом своєї країни чим і пишається як його ненька, односельчани так і кожен українець.

Ще зовсім нещодавно по цій дорозі було важно проїхати, вона представляла з себе вирівняну з часом землю, що після тривалих дощів перетворювалася на болото. А завдяки Валентині, вже через кілька місяців вона перетворилася на справжній автошлях, про що містяни могли тільки мріяти.

Працювало над будівництвом Шляхове ремонтно-будівельне управління №82, збудувавши 350 метрів нової дороги з гарантією понад 10 років. Обійшлося будівництво у 3,5 мільйона гривень, які жінка з впевненістю вклала в добру справу, за що щоденно отримує вдячність як за подарунок, так і за справжнього Героя, що вона виховала.

Мої відео