News Ukraine

Четверо людей померло від нового вірусу у Китаї

Четверо людей померло від нового вірусу у Китаї
22954 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Ухань померло четверо людей, внаслідок зараження новим типом коронавіруса.

За офіційними даними,  в країні більше 217 хворих, 198 з яких в Ухані. Вірус швидко розповсюджується по всій країні та передається від людини до людини. Спалах смертельного захворювання поширюється ще далі, та викликає тяжке захворювання легенів у людей.

Коронавірус являє собою не бачену раніше форму пневмонії. 169 осіб проходять лікування, 9 з яких у критичному стані, а 35 людей – у важкому.

Члени Всесвітньої організації охорони здоровя проведуть термінове засідання 21 січня з приводу вирішення проблеми та подальших дій у боротьбі з коронавірусом.

У зв’язку з цим центр громадського здоров’я МОЗ України який визначений національним координатором Міжнародних медико-санітарних правил офіційно повідомив Прикордонну службу України, керівників обласних та Київського міського лабораторних центрів МОЗ України, а також керівників структурних підрозділів охорони здоров’я обласних та Київської міської державних адміністрацій про ситуацію з коронавірусом в Китаї та про актуальні рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) з метою раннього виявлення можливих випадків nCoV на території України.  

 

Мої відео