News Ukraine

На тлі зростання кількості випадків Covid-19 Таїланд будує лікарню в аеропорту Бангкока

На тлі зростання кількості випадків  Covid-19 Таїланд будує лікарню  в аеропорту Бангкока
312514 ПЕРЕГЛЯДІВ


Тайські волонтери у середу перетворили склад вантажів у бангкокському аеропорту Дон Муанг у польову лікарню на 1800 ліжок для пацієнтів з Covid-19 з менш вираженими симптомами, оскільки країна має справу з найбільшим спалахом на сьогодні.

Країна Південно -Східної Азії щоденно реєструвала 16 533 нових випадків захворювання, а також 133 нових смертей у середу, що загалом нагромадило 543 361 і 4397 смертей.
Робітники сверлили стіни для установки туалетів та встановлювали ліжка, клали ковдри.
"Це польова лікарня 1 -го рівня, де вона може приймати велику кількість пацієнтів з менш вираженими симптомами", - сказав Рійтенґ Нанна, директор лікарні Монгкуваттани.
"Але якщо стан пацієнтів погіршиться, їх переведуть до нашої іншої польової лікарні, яка називається польовою лікарнею" Пітак Рачан "(Захисти короля)", - додав він.
Ріентонг, генерал-майор у відставці і лідер ультрароялістів, заявив, що польова лікарня ще не працює, оскільки потрібна додаткова підготовка.
Кількість інфекцій буде зростати, і буде потрібно більше польових лікарень, додав він.
Рієнтонг та волонтери провели невелику церемонію з нагоди 69 -річчя короля Махи Ваджіралонгкорна, на якій неофіційно відкрили свою третю польову лікарню під назвою «Tai Rom Prabaramee», що означає «під славою Його Величності».
Різкий випадок зараження Covid-19 у столиці чинив тиск на систему охорони здоров’я міста, і уряд зіткнувся з публічною критикою через повільне розповсюдження вакцин.
Таїланд має намір щепити 50 мільйонів людей до кінця року, але поки що лише 5,6% з більш ніж 66 -мільйонного населення повністю вакциновані, тоді як 19,2% отримали принаймні одну дозу.

Теги: На тлі зростання кількості випадків Covid-19 Таїланд будує лікарню в аеропорту Бангкока
Мої відео