News Ukraine

Студент вбив 4-річну дитину, батька та порізав вагітну жінку

Студент вбив 4-річну дитину, батька та порізав вагітну жінку
445 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сім’я постраждала від рук Валентина Земцова, який вбив чотирирічну дитину, його батька і поранив вагітну матір. Заява, спрямована в прокуратуру Дніпра, це було опубліковано в соціальних мережах.
«Я зробила неправдиві заяви, і ця людина зазнала жорстокого відношення, , я хочу дати правдиві показання про події 10 березня 2018 року». - пише заявниця.
Згідно з документом, в вересні 2020 року Вікторія вже зверталася з таким запитом до Павлоградського УВС, але його проігнорували. Тепер жінка не може пробачити бездіяльність павлоградської міліції.
На зміну показань проти Земцова Кригіну підштовхнула лише здогадки. Суд довів, що в нетверезому вигляді він убив дитину, чоловіка, а також порізав вагітну Вікторію. У соцмережах активно обговорювалося, що підозрюваний у вбивстві сусідів - студент. Його батько - підприємець, а мати - колишній голова Павлоградського районного суду. Хлопець зараз відбуває довічний термін.
Але, на диво, Вікторія Кригіна, жертва нападу, більше не вимагає довічного ув'язнення для вбивці її чоловіка і 4-річного сина. Вона також відмовився від своїх майнових і моральних претензій до злочинця.
«МЕНІ ВЖЕ ЛЕГШЕ НЕ СТАНЕ: ДАДУТЬ ЙОМУ ДОВІЧНЕ АБО 15 РОКІВ - ЛЕГШЕ НЕ СТАНЕ. НЕХАЙ БУДЕ, ЯК СУД ВИРІШИТЬ », - КАЖЕ ВІКТОРІЯ.
Жінка повідомила, що батько Валентина Земцова виплатив їй половину суми, яку вона вимагала, на другу половину він купить меблі в її новий будинок.
Як повідомляюь ЗМІ, Вікторія Кригіна раніше відмовилася від адвоката, але подала цивільний позов на Земцова і вимагала 2 млн грн моральної компенсації.
Справа Земцова, 18-річного хлопця, який вбив свого сусіда, його малолітнього сина і напав на вагітну Вікторію Кригін, почали слухати 23 липня, в Дніпрі. Справу розглядає колегія суддів Амур-Нижньодніпровського районного суду.
31 липня в суді детально вислухали опису злочину від всіх сторін. Про це повідомляють Особи. На засіданні мати Земцова звинуватила активістів Павлограда за надмірну увагу до справи і бажанні пропіаритись на їх сімейному горі.

Теги: Днепровский суд, Дніпро,вбивця
Мої відео