News Ukraine

800 нових випадків зараження коронавірусом на Запоріжжі

800 нових випадків зараження коронавірусом на Запоріжжі
505 ПЕРЕГЛЯДІВ

На сьогоднішній день , дана область займає 12-те місце в числі потерпілих областей за цілковитою кількістю підтверджених лобораторно випадків по всій Україні. То ж за останню добу в Запоріжжі, а також в області виявили 800 випадків коронавірусної хвороби.

Дану інформацію повідомляє Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ. Також станом на сьогоднішній день, 24 листопада 2020 року у Запоріжжі виявлено та підтверджено 25241(+800) випадків на захворювання Covid-19. До того ж одужало вже 4112(+367) пацієнтів, але кількість летальних випадків бажає мати кращого, зокрема на сьогодні – 256(+10) померло через недугу. Ще за минулу добу було обстежено понад 2198 осіб, які чекають на результати.

Загалом по всій Україні за останню добу виявлено та зареєстровано 12287 нових лабораторно підтверджених випадків на захворювання Covid-19. Проте за весь час панування пандемії у країні вже встигло захворіти близько 647976 тисяч людей, також в тому числі є і летальні випадки – це 11263 людини, стільки померло за час пандемії у нашій країні, (+118) за добу, на жаль, кількість померлих збільшується.

Також кожна людина може звернутися за номером телефону гарячої лінії Запоріжжя 0 800 503 508 . Жителі можуть цілодобово звертатися за цим телефоном у випадку виникнення різних питань стосовно хвороби - Covid-19. Також працює телефонна лінія 15-03. Це телефон термінових консультацій та порад, де лікарі – консультанти оперативно – диспетчерської команди можуть негайно відповісти на питання, які неодмінно пов’язані з симптомами та профілактикою захворювання коронавірусною інфекцією, а також вони допоможуть ознайомитися з порядком дій у разі появи перших симптомів даної недуги. Ця лінія працює в цілодобовому режимі і завжди готова до запитань людей.

Також Кабінет міністрів повідомляє про те, що він оприлюднив постанову, в якій йдеться про запровадження « карантину вихідного дня» аж до кінця цієї осені. Даний вид карантину діятиме за таким сценарієм: на території усієї України з опівночі суботи до опівночі понеділка.

Дана постанова швидко зібрала петицію з необхідною кількістю голосів – це понад 26 тисяч з 25 потрібних про скасування « карантину вихідного дня». Тож далі її має розглянути президент.

 

Мої відео