News Ukraine

Помилування продавчині судом, яка зняла маску, аби випити гарячої кави

Помилування продавчині судом, яка зняла маску, аби випити гарячої кави
525 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Запорізькій області, у Бердянську жінка зняла маску, аби випити чашку кави і тим самим порушила норми карантину, чим накликала на себе штраф у розмірі близько 17 тисяч гривень.

У Бердянсьу жінка, яка перебувала на роботі, а саме працювала продавчинею, стала порушницею правил карантину і до того ж закону України. Дане порушення сталося 2 листопада 2020 року у Бердянську. Все сталося тоді, коли продавчиня місцевого магазину « Іриска» перебувала на робочому місці і вирішила зняти маску, аби попити кави, бо була переконана в тому, що у магазині нікого на даний момент не має, тому й зробила так. У той момент це викликало порушення з боку встановлених правил сьогоднішнього карантину і працівники поліції були змушені скласти адміністративний протокол на жінку за статтею 44-3 КУпАП

Через це на жінку було заведено справу і передано до місцевого суду на вирішення подальшої долі жінки. На судовому процесі винна жінка визнала свою провину. Продавчиня розповіла суду, як усе було в той зловіщій день. Вона розповіла, що це трапилося випадково, бо зняла вона маску, аби випити ковток кави але в той момент до магазину завітали правоохоронці. Вона стверджувала те, що покупців в магазині не було, тому й дозволила собі зняти маску, але не думала, що все так станеться. Жінка повністю визнала свою провину і попросила суд не карати її штрафом в розмірі 17 тисяч гривень.

По завершенню місцевий суд звільнив горе-продавчиню від адміністративної відповідальності і обмежив її лише усним попередженням.

 

Мої відео