News Ukraine

Нарешті отримав паспорт у 30 років.

Нарешті отримав паспорт у 30 років.
429 ПЕРЕГЛЯДІВ

 


В Запорізькій Міграційній службі нарешті вручили документи громадянина України 30 – річному чоловіку, якій увесь час жив без них.


Про це офіційно повідомляє Міграційна служба Запорізької області.
Ця подія стала справжнім святом для чоловіка, який майже 30 років жив без документів. Сьогодні, 25 листопада 2020 року офіційно в Комунарському районі міста Запоріжжя, свій перший паспорт отримав громадянин України Володимир Бебекін. Така ситуація сталася через не прості життєві обставини, що призвели до того, що чоловік , який народився ще у 1993 році не зміг в часто отримати свої особисті документи, які б посвідчували його особу в державі.
Володимир вже маючи власну сім’ю зіштовхнувся з тим, що через ряд проблем, які власне пов’язані з документальними справами, він не міг чинити справи та реалізувати задумані плани на життя. В зв’язку з цим чоловік вирішив звернутися з даною проблемою до Запорізької Міграційної служби, яка б допомогла йому рішити дане питання лише весною цього року.
Також, як з’ясувалося з часом Володимир не мав не тільки паспорта, а ще й навіть посвідчення про народження. Як тільки він отримав рішення суду про відновлення посвідчення, довго не міг вирішити питання з приводу державної реєстрації актів громадянського стану. Проте минуло вже більше півроку судових розглядів і нарешті Володимир отримав свій довгоочікуваний документ, який доводить його особистість – паспорт.
Тепер коли він нарешті отримав заповітний паспорт, він з легкістю може працевлаштуватися, оформити шлюб та найголовніше – документи власного сина.

Мої відео