News Ukraine

Неймовірний скандал у Запоріжжі через повітряні кульки

Неймовірний скандал у Запоріжжі через повітряні кульки
501 ПЕРЕГЛЯДІВ

Розгорівся скандал через кольорові кульки, які символізують кольору ДНР

Нещодавно в центрі Запоріжжя пролунало відкриття нового магазину одягу. Все було б добре та без надзвичайних ситуацій не обійшллся, бо було одне «але». Це «але» стосується декору даного магазину в день відкриття, адже власники  магазину в рішили прикрасити його кольоровими кульками в колір прапора ДНР. Через це сталася неприємна ситуація, а власне й скандал між власниками даного магазину та активістом, який помітив дану невідповідність.
За словами активіста Тимофія Орініанського, даний магазин розміщується по проспекту Соборному, що недалеко від центральної площі Запоріжжя, Фестивальної. Власне власники магазину, аби прикрасити фасад будівлі магазину вирішили оздобити його кольоровими кульками, які мали колір прапора ДНР, а саме червоний, синій та чорний. Дана ситуація викликала невдоволення в йшовшого повз Тимофія Орініанського. Хлопець вирішив зайти до магазину та повідомити власників або ж керівництво магазину про те, що стовпці кольорових кульок підібрані не дуже правильно ти доречно до сьогоднішньої ситуації в країні. Також даний магазин був розташований недалеко від прапора України і власне Запоріжжя. Це викликало неабиякий десонанс у свідомості хлопця.
Зайшовши до магазину він одразу зустрів, на його думку, власника магазину, який спочатку не одразу збагнув усю суть конфлікту та невдоволення. Також до цієї розмови згодом долучилася адміністратор нещодавно відкритого магазину і також не до кінця зрозуміла суті звернення активіста.
Як згодом виявилося, що ні керівництво магазину, ні власники не думала про підтекст кольорів кульок, якими вони оздобили фасад будівлі, де відбулося відкриття.

Мої відео