News Ukraine

8,7 мільйонів гривень на захист від коронавірусу для шкіл Запоріжжя

8,7 мільйонів гривень на захист від коронавірусу для шкіл Запоріжжя
477 ПЕРЕГЛЯДІВ

Для запорізьких шкіл буде відведено 8,75 мільйона державного бюджету для придбання засобів захисту від COVID-19 

Держава планує закупити для запорізьких закладів освіти засоби захисту та дезінфекції від COVID 19 на суму 8,76 мільйона гривень. Дана рішення було прийнято виконавчим комітетом Запорізької міської ради, що гарантійно збільшить фінансування міських шкіл, тим самим забезчить їх усім необхідним для захисту від коронавірусної хвороби

Дані кошти планується використати для придбання засобів захисту учнів, вчителів та всіх працівників шкіл. Серед потрібних для придбання засобів дезінфекуючі засоби для обробки рук і шкіри, а також дезінфекуючі засоби для обробки поверхонь у всіх закладах освіти.

Попри всі можливі засоби застереження вірус усе одно продовжує поширюватися Україною, через це у Запоріжжі місцеві жителі віришили зареєстровати електронну петицію про те, щоб скасувати навчальний процес дітям у школах через стрімке розповсюдження вірусу. На сьогоднішній день дана петиція зібрала уже більше 1000 голосів і це при тому, що для її розгляду необхідно всього лише 750 голосів.

Проте даний документ було розміщено на сайті міської ради Запоріжжя після того, як у місті було відновлено навчання у закладах освіти. 

Нагадаємо, що через стрімкий спалах коронавірусу 9 листопада Запоріжжя потрапило до червоної» зони карантину. Згодом було запроваджено дистанційне навчання, проте після запровадження карантину вихідного дня» з 14 листопада, мер міста Запоріжжя Володимир Буряк повідомив про те, що з 16 листопада Запоріжжя має можливість повністю відновити навчання для дітей 5-11 класів з дотриманням усіх карантинних заходів.

 

Мої відео