News Ukraine

Новорічна красуня на фонтані

Новорічна красуня на фонтані
520 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новорічну красуню – ялинку в Запоріжжі встановили на площі Маяковського просто у фонтані.

З першими днями зими по всій Україні почалася підготовка всіх міст до новорічних свят. Так і у Запоріжжі посади монтувати місцеві новорічні містечка, зокрема це площа Маяковського та бульвар Шевченка. А вже сьогодні, 4 грудня, ялинку на площі встановили на фонтан та продовжують її прикрашати різними декораціями та ілюмінаціями. А от на бульварі Шевченка робота йде ще повним ходом.

Також, нагадаємо, що міська влада провела тендер на монтаж та демонтаж новорічних містечок в Запоріжжі, зокрема це бульвар Шевченка та площа Маяковського . На роботу даного проекту та необхідні матеріали місто планує витратити близько 1,87 мільйона гривень.

До того ж, зовсім нещодавно з’явилися дві петиції, в яких йдеться мова про те, що новорічні містечка на площі Маяковського та на бульварі Шевченка не потрібно відкрити взагалі.

В Запоріжжі також розпочали роботу над відкриттям двох відкритих ковзанок та одного новорічного містечка.

Місцева влада довго вагалася з питання про встановлення новорічної красуні в місті через значний ріст хворих на COVID-19 , проте все-таки ялинку буде встановлено. Це штучна ялинка, яку власне і будуть монтувати і прикрашати, до речі, минулорічними іграшками та ілюмінаціями. Щодо відкриття новорічного містечка та луна – парку на площі Фестивальній, у міської влади ще не має остаточного рішення, досі триває обговорення цього питання.

Ялинка, яка буде прикрашати цього року Запоріжжя, була куплена ще у 2007 році. Її висота – 22 метра, діаметр становить близько 11 метрів. Вага новорічної красуні складає 6-6,5 тонни. Вага каркасу – 5 тонн.

 

 

Мої відео