News Ukraine

Щаслива чи сумна тиша коронавірусу у Мелітополі?

Щаслива чи сумна тиша коронавірусу у Мелітополі?
506 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

В Мелітополі за вчорашній день не було виявлено жодного випадку зараження коронавірусом серед жителів міста.

За минулу добу у Мелітополі не були зареєстровано нові випадки коронавірусу серед громадян. Жодна система чи лабораторні центри не подали інформацію про нові випадки.

Проте, на сьогоднішній день у Мелітополі в інфекційній лікарні знаходить близько 168 пацієнтів, які хворіють на COVID – 19, а тому отримують належне лікування у даному закладі. Також в лікарні знаходяться пацієнти двох районів – Мелітопольського та Приазовського, серед яких:

- 99 випадків зараження на коронавірус зареєстровано у жителів Мелітопольського району ( серед них 65 місцеві жителі Мелітополя і 34 жителя сільської місцевості);

- 69 ж людей перебувають у лікарні з підозрою на коронавірусну інфекцію;

Всього на амбулаторному лікуванні у сімейних лікарів Мелітопольського району знаходиться 1575 хворих, серед яких 41 дитина. Також 28 жителів найближчих районів і серед яких 3 дитини.

За сьогоднішній день зареєстровано у 6 хворих Мелітополя перемогу над вірусом. Всього, у місті перемогли хворобу уже 1111 жителів міста, серед яких 90 дітей.

Також в місті Мелітополі, станом на 6 грудня 2020 року зареєстровано 2813 підтверджених випадків зараження на коронавірусну інфекцію серед жителів міста , серед них 131 дитина.

 

Мої відео