News Ukraine

Чи відомо, чи будуть працювати новорічні містечка у Запоріжжі?

Чи відомо, чи будуть працювати новорічні містечка у Запоріжжі?
467 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Стало відомо, чи будуть все-таки працювати новорічні містечка в святкові дні в Запоріжжі.

В Запоріжжі все-таки дозволять відкрити святкові новорічні містечка на свята, проте тільки з урахуванням дотримання усіх протиепідемічних заходів. Також будуть діяти заборони, щодо організації фудзон зі смаколиками. Всі новорічні заходи повинні бути проведені на свіжому повітрі, проте місцева влада все ж таки радить жителям Запоріжжя зустрічати усі зимові свята у колі родини.

Також, виконуючий обов’язки генерального директора лабораторного центру України Роман Терехов закликає громадян під час святкувань дотримуватися всіх діючих заборон: соціальна дистанція, засоби індивідуального захисту та не відвідувати місця, же є велике скупчення людей.

-Зараз у всіх є час підготуватися до новорічних свят і провести їх безпечно – в сімейному колі або на прогулянці на свіжому повітрі. Не піддавайте небезпеки себе і своїх близьких, проведіть новорічні свята безпечно !, - закликав Роман Терехов.

Місцева влада, також, вирішила не відмовлятися від новорічної прикраси міста – ялинки, проте проводи масові заходи заборонено під час карантину у Запоріжжі. На площі Маяковського було встановлено ялинку, а на бульварі Шевченка всю алею прикрасили новорічними інсталяціями.

Ще в місті відкриють новорічні ковзани, звичайно з дотриманням усіх карантинних заходів.

Проте є в місті й ті, хто проти встановлення новорічної красуні та створив петицію, в якій йдеться про відмову святкування новорічних свят та найголовніше – встановлення новорічної ялинки та прикрашання міста.

 

Мої відео