News Ukraine

Більше мільйона гривень на ремонт бібліотеки в Запоріжжі

Більше мільйона гривень на ремонт бібліотеки в Запоріжжі
458 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

У Запоріжжі було проведено тендер за ініціативи департаменту культури і туризму Запорізької обласної ради на виконання ремонтних робіт для приміщення бібліотеки. Її буде відремонтовано за мільйон гривень.

Бібліотека, яку відремонтують за мільйон гривень знаходиться у Запоріжжі у Шевченківському районі.

Як відомо, департамент культури і туризму Запорізької обласної ради провів тендер, стосовно того, щоб відремонтувати бібліотеку. А вже на початку грудня цього року було укладено угоду на ремонт бібліотеки № 10 у Шевченківському районі. Дана бібліотека входить до « Міської публічної бібліотечної системи». Повідомляється, що ремонт повинен бути завершений до 31 грудня 2021 року. На нього буде витрачено близько 1,9 мільйона гривень.

Згідно з документами, які свідчать про ремонт відомо, що ремонтні роботи бібліотеки № 10 включають в себе таке: облаштування підлоги, фарбування стін, провести шпаклювання, оновити електроосвітлення, встановити металопластикові двері, виконати усі сантехнічні роботи та всю решту декоративних робіт приміщення.

Департамент уклав угоду на ремонт бібліотеки вартістю більше мільйона гривень з приватним підприємцем Анатолієм Дом’яничем. Його пропозиція виявилася найдорожчою. Також була інша пропозиція з вартістю ремонту на 951,2 тисячі гривень, проте у департаменті її було відхилено.

Відомо, що Анатолій Дом’янич є зареєстрованим приватним підприємцем з 3 квітня 2019 року. Основний вид діяльності підприємця є будівельно-монтажні роботи.

Вже 22 квітня 2019 року департамент культури і туризму міськради уклав з ним перший договір на суму 99,9 тисячі гривень — на ремонт приміщень дитячої школи мистецтв №3. Протягом 2019-2020 років, згідно даних YouControl, Анатолій Дом’янич отримав замовлень від вказаного департаменту на суму 6,68 мільйона гривень, цей структурний підрозділ мерії став його основним замовником.

 

Мої відео