News Ukraine

Суд над директором « Кремнійполімеру »

Суд над директором « Кремнійполімеру »
489 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

У Запоріжжі розпочинається суд над директором « Кремнійполімеру». Прокуратор Запоріжжя скерувала лист до суду, в якому йдеться про обвинувачення виконуючого обов’язків директора підприємства « Кремнійполімер» у розтраті державного майна.

За інформацією правоохоронних органів відомо, що керівник державного підприємства « Кремнійполімер» склав та видав нібито завідома підробний документ про передачу 5 одиниць техніки державного майна заводу іншому підприємству – для проведення ремонтних робіт. Насправді ж такої передачі техніки між підприємствами не було. Тому, наразі директора підприємства обвинувачують за статтями про службове підроблення та розтрату майна у великих розмірах це ч.4 ст. 191 КК, ч.1 ст.366 КК. Збиток через такі махінацій директора для державного підприємства наразі складає 440 тисяч гривень.

Також, раніше поліція уже проводила обшук у директора підприємства « Кремнійполімер» Володимира Суліми, 21 серпня цього року. Тоді повідомляється було знайдено порушення про зловживання державним майном на суму 750 тисяч гривень.

Через обшуки у серпні 2020 року, Орджонікідзевський районний суд від 28 серпня надав директорові заводу запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Також його було відсторонено від посади по 21 жовтня 2020 року. Проте пізніше було подано апеляцію стосовно запобіжного заходу, тим самим Запорізький апеляційний суд своїм рішенням повернув Володимира Суліму на посаду.

Якщо ж директора підприємства « Кремнійполімер» все ж таки визнають винним у справі, а саме у розтраті 440 тисяч гривень шляхом службового підроблення, то йому загрожує 8 років позбавлення волі.

 

Мої відео