News Ukraine

Нічна пожежа в Запоріжжі

Нічна пожежа в Запоріжжі
496 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Вночі, 9 грудня, близько 22:00 години ночі до Служби порятунку «101» надійшов дзвінок з повідомленням про пожежу, яка сталася у трьохповерховому приміщенні, що знаходиться за адресою вул. Кругова Шевченківського району міста Запоріжжя.

На виклик, який пролунав до Служби порятунку, було направлено сім спеціальних машин з 25 пожежниками. Коли ж рятувальники прибули на місце горіння, то виявили, що в приміщенні, де розгорнулася пожежа на першому поверсі. Там горіли меблі та побутова техніка, вогонь встиг захопити 15 квадратних метрів території приміщення.

Як повідомляється, вже о 22:23: рятувальниками було локалізовано місце горіння, а в 22:46 – повністю вдалося загасити пожежу.

Працівники рятувальної служби розібрали та залили конструкції, щоб пожежа знову не відновилася. Через дуже задимлене приміщення, пожежникам довелося працювати в апаратах на стисненому повітрі.

Відомо також, що під час пожежі у приміщенні ніхто не постраждав. Причина доки не відомо, але її обіцяють встановити у ході розслідування.

 

 

Мої відео