News Ukraine

Кирилівка пішла під воду

Кирилівка пішла під воду
480 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Невеличке курортне селище Кирилівка, що на Запоріжжі пішла під воду через шторм, який стався нещодавно.

У соціальних мережах ширяться світлини та відео, на яких зафіксовано наслідки шторму у Кирилівці, що на Запоріжжі. На всіх кадрах селище просто майже потонуло під воду. Все це через вітр та сильний шторм, який встиг зруйнувати тротуари, літні майданчики для відпочинку та навіть капітальні об’єкти, також постраждали і місцеві жителі та їхні будинки.

І надалі, на узбережжі Азовського моря негода продовжує руйнувати будинки людей, бази відпочинку, заклади харчування, усе, абсолютно усе, зараз страждає через сильну негоду в Запорізькій області.

«Початок і середину Федотової коси підтоплено. Дорогу на острів Бірючий було залито, були проблеми зі світлом. На косі Пересип на одній з баз відпочинку змило підпірну стінку. Ситуацію оцінюю на 3 бали з 5. Зараз вода поступово зникає і вітер стихає», – сказав Малєєв, голова селищної ради Кирилівки.

За його словами, дане курортне селище завжди страждає через сильну негоду, він також стверджує, що цього разу хвилюватися немає чого, все під контролем місцевої влади.

Втім, у соціальних мережах читачі не квапляться співчувати, одна з головних тез у коментарях – навіщо було здійснювати самохоплення зони біля моря і будувати так близько до води? Популярною також є думка, що повна компенсація шкоди буде в літку коштом відпочиваючих.

 

Мої відео