News Ukraine

Нові дерева Запоріжжя

Нові дерева Запоріжжя
491 ПЕРЕГЛЯДІВ

Місто Запоріжжя продовжує оновлюватись не тільки інфраструктурами, але й новими рослинами, зокрема це дерева. Так в місті висадили нові клени та липи.


Висадку нових дерев провели комунальники. Липи та клени було висаджено на вулиці Стартовій, а також в парку імені Клімова. До того ж сьогодні, 11 грудня було висаджено нові дерева ще й біля Військового містечка дорогою в аеропорт.
Дорогою в аеропорт Запоріжжя тепер буде красуватися 180 сріблястих кленів. Їх висаджували увесь день працівники комунальних служб. Ями вже були підготовлені давно, їм залишалося тільки зняти захисну плівку та поставити саджанець у землю. Така методика дозволить деревам швидше адаптуватися та навесні без проблем увійти у вегетативний період. Також дорогою у Військовому містечку навесні будуть красуватися і липи.


Цьогоріч також планують у місті висадити сакури, сосни, граби, берези, тополі та акації. Клени, яких було висаджують вздовж траси до аеропорту через те, що вони мають неймовірно привабливий зовнішній вигляд.


-Цей клен має дуже гарну форму та колір листя. Зверху дерево зелене, а знизу – сріблясте. Обрали саме цей час для висадки, бо зараз ще доволі сприятливі погодні умови. А вже навесні з цими деревами буде гарно та затишно, - розповіла майстерка дільниці КП «Зеленбуд» у Шевченківскому районі Світлана Баєва.

Мої відео