News Ukraine

У Запоріжжі, дівчина, яка довгий час боролася з важкою хворобою – померла від коронавірусу

У Запоріжжі, дівчина, яка довгий час боролася з важкою хворобою – померла від коронавірусу
500 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Дівчина, яка довгі роки боролася з важкою хворобою – померла. Проте її не стало від цього, вона померла через коронавірус.

Дівчина, яка померла звали Марія Прокофьєва, їй було лише 28 років. Дівчина довгий час боролася з тяжкою хворобою – легенева гіпертензія. Проте дівчини не стало саме через коронавірусну інфекцію, яка шириться світом уже майже рік.

Дівчина вже кілька разів була на краю смерті, і кожен раз дивом виборсувалася. Перший раз - ще зовсім крихітним дитиною. Лікарі неодноразово виносили їй вирок і в буквальному сенсі відправляли на цвинтар. Легенева гіпертензія, асоційована з пороком серця. В Україні ця хвороба практично не лікується. Але завдяки своїй наполегливості і своєї сім'ї вона чіплялася за життя і дивувала своєю стійкістю медиків кожного разу.

Марія долала біль та страх кожного дня, вона така тендітна дівчина показала та довела, що навіть люди, які хворіють важкими хворобами мають право та можуть прожити життя яскраво та щасливо. Також Марія боролася за життя людей з таким же діагнозом, як і у неї, тому вона стала представницею Асоціації пацієнтів з легеневою гіпертензією та куратор проекту «До трансплантації та Після».

Проте, дівчина захворіла на COVID-19 і не змогла побороти його. Складності, які викликала хвороба стали фатальними для її організму, дівчини не стало.

 

 

Теги: Коронавірус,Запоріжжя,смерть
Мої відео