News Ukraine

На Запоріжжі поліцейські вилучили 10 тисяч пачок цигарок

На Запоріжжі поліцейські вилучили 10 тисяч пачок цигарок
500 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Мелітополі відбулися рейди місцевих ринків. У ході однієї із перевірок було виявлено понад 10 тисяч пачок контрафактних цигарок.

Сьогодні, 12 грудня працівників Мелітопольського відділу ГУНП провели ряд рейдів місцевими ринками міста та як виявилося, не даремно. Адже, так, на одному із ринків поліцейські виявили місце продажу тютюнових виробів з порушенням норм діючого законодавства України, а власне продаж тютюнових виробів без ліцензії та інше.Даний павільйон з контрафактниними цигарками знаходився по вулиці Університетській, міста Мелітополя.

Як відомо, троє жінок 1992 року,1993 року та 1954 року народження, які місцевими жителями Мелітополя здійснювали незаконну реалізацію товарів, а зокрема це продаж цигарок без ліцензії. Все це продавалося також без дійсних документів та без державної реєстрації підприємницької діяльності. Також більша частина незаконного товару не мала марок акцизного податку, що також правопорушенням відповідно до закону України. Правоохоронні органи змушені були закрити місце продажу та вилучули понад 10 тисяч пачок контрафактних цигарок.

Проти трьох продавців даного товару було складено адміністративні протоколи. Також були складені й протоколи, стосовно реалізації товару, а саме за ч.1 ст.156 КК про адміністративні правопорушення. Також на одну із жінок 1993 року народження було складено окремо протокол за ч.1 ст.164 КК за адміністративні правопорушення.

Наразі працівники правоохоронних органів планують продовжити рейди ринками та місцями продажу різних товарів та проводити частіше заходи, які будуть спрямовані проти подібних правопорушень. Усіх причетних до скоєння відповідних злочинів буде притягнуто до адміністративної відповідальності згідно з чинним законодавством України. 

Мої відео