News Ukraine

Новорічні прикраси із Запоріжжя

Новорічні прикраси із Запоріжжя
554 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Запоріжжі Тетяна Власенко знають, як театральну художницю та на цьому вона не зупиняється. Жінка створює чудові новорічні іграшки для «зелених красунь», які зазвичай прикрашають будинки та квартири у новорічні свята.

На Запоріжжі театральна художниця своїми руками творить справжні витвори мистецтва, які зараз дуже актуальні в цей час – новорічні прикраси. Тетяна Власенко, так звуть чарівницю, уже більше 30 років працює головним художником в Запорізькому театру молоді, також іще і текстильним художником.

Жінка каже, що наприклад, на створення однієї іграшки під назвою « кулі Артішок» йде близько 4 годин. А головний секрет цих іграшок – це те, що майстриня не використовує клей для скріплення усіх деталей іграшки - прекраси. Вона власне, скріплює елементи прикрас за допомогою булавок, які є у формі цвяшків.

«Останні роки я роблю текстильні кульки. Це не моя ідея, я техніку знайшла в Інтернеті, як воно робиться. Просто переробила, як мені подобається. І вони знайшли відгук у серцях людей. На Фейсбуці я запостила оці свої кульки», - каже Тетяна.

Тетяна закінчила також Львівську Національну академію мистецтв, відділ текстилю факультет декоративно-прикладного мистецтва. Жінка, стверджує, що виготовлення іграшок, хоч і не основна її робота, проте дуже любима. Вона обожнює займатися справою, яка їй до душі, адже це найголовніше, аби захоплення чи робота приносили тільки позитивні емоції. Майстрині подобається процес створення та виготовлення іграшки. Також, за її словами, в театрі, де вона працює, вже є навіть традиція обмінюватися власноруч виготовленими іграшками між колегами та всіма працівниками.

Тетяна Власенко також каже, що ую кропітку працю може опанувати кожний охочий, головне – це бажання та прагнення. Сама ж Тетяна виготовляє прикраси з тканини.

 

 

Теги: Запоріжжя,Новий рік,ялинка
Мої відео