News Ukraine

Стихія розгулялася не на жарт у курортній Кирилівці

Стихія розгулялася не на жарт у курортній Кирилівці
531 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Уже п’яту добу поспіль у курортному селищі Кирилівка, не вщухає негода, яка руйнує околиці міста.

Місцеві жителі вже п’ять днів страждають від негоди, яка шириться Запорізької областю, найбільше від стихії потерпає невеличке курортне селище Кирилівка. Місцеві мешканці викладають кадри у соціальні мережі, на яких видно, що багатоденний шторм уже встиг наробити багато лиха.

Шторм на узбережжі Азовського моря зруйнував уже не маленьку частину інфраструктури невеличкого селища. Також пошкоджено багато баз відпочинку, завдяки яким це селище і славиться, адже живе на кошти, які заробляє на курортному бізнесі. Особливо бази відпочинку постраждали на косі Пересип та пляжі на Федотовій косі.

Багато людей страждає від негоди. Так, зокрема власники баз відпочинку, вирішили звернутися до місцевої влади, а саме до Кирилівської сільської ради з проханням, аби та допомогла в протидії підтопленню та руйнуванню інфраструктури, яка дуже вагома для селища.

«Приазовський Національний парк, на території якого розташований курорт, виділить постраждалим від стихії базам піщано-черепашкову суміш, щоб насипати «Новий берег» – запевнили у Кирилівській сільраді.

Повідомляється, що роботи з доставки і відсипання узбережжя будуть проведені за рахунок постраждалих баз відпочинку.

Також відомо, що дуже сильно постраждали центральна набережна курортного селища Кирилівка. Через те, що негода вже вирує такий довгий час, то ширина пляжів значно зменшилася, с вода яка підійшла до набережних – підтопила будинки.

 

Мої відео