News Ukraine

Незаконний мігрант у Запоріжжі

Незаконний мігрант у Запоріжжі
487 ПЕРЕГЛЯДІВ

Із Запоріжжя, Міграційна служба вислала мігранта, який перебував на території України незаконно, а також намагався оскаржити своє видворення у суді.

Ще у 2019 році Міграційна служба України прийняла рішення про примусове повернення уродженця Узбекистану, 46-річного чоловіка, який незаконно перебував на території України вже певний час. Він весь цей час перебував у Запоріжжі без належних документів. Після попередження від Міграційної служби, чоловік мав би покинути терени України, проте цього не сталося, він проігнорував дане попередження.

Вже у 2020 року Комунарський районний суд, який знаходиться у місті Запоріжжя, прийняв рішення про те, що порушник закону України буде примусово висланий до Узбекистану. Проте чоловік не хотів залишати Україну та надалі перебував тут, а також він намагався залишитися в Україні подачі різні апеляційні та касаційні скарги до різних судових інстанцій країни.

Як відомо, узбекистанцю не вдалося отримати законні документи на підставі, яких він би міг залишитися в Україні. Тому, вже в листопаді 2020 року вже Верховний суд України прийняв остаточне рішення та поставив крапку у цій справі. Суд погодився із рішенням Міграційної служби, про те, що уродженець Узбекистану повинен повернутися додому.

Після судових розбирань та повторного виявлення незаконного мігранта він все ж таки придбав за власні кошти квиток на авіарейс до Узбекистану та уже вчора у супроводженні працівників відділу, який дбає про запобігання нелегальної міграції до України та видворення УДМС Запоріжжя безпосередньо сів на борт літака, який прямує до Ташкенту.

За рішенням суду повернутися до України іноземець не зможе аж 5 рок






Мої відео