News Ukraine

В Запоріжжі, жінку, яку підозрюють в вбивстві власного чоловіка, відправили під домашній арешт

В Запоріжжі, жінку, яку підозрюють в вбивстві власного чоловіка, відправили під домашній арешт
489 ПЕРЕГЛЯДІВ

Учора, Ленінський районний суд міста Запоріжжя назначив міру покарання для жінки, яка є підозрюваною у вбивстві власного чоловіка.

В Запоріжжі відбулося перше засідання над жінкою, яку підозрюють у вбивстві власного чоловіка. Адвокат підозрюваної вимагав прийняти суду міри покарання в вигляді домашнього арешту на встановлену кількість часу доби.

Проте, власне, у Ленінському районному суді наполягали на тому, аби жінка перебувала під цілодобовим арештом. В кінцевому результаті, засіданням суду для жінки було прийнято рішення про домашній арешт на визначений термін часу доби терміном на два місяці.

Нагадаємо, що даний інцидент стався ще на початку грудня цього року в одній із запорізьких квартир. Стався він між сімейною парою, між ними розпочалася лайка. Жінка не витримала тиску обвинувачень з боку свого законного чоловіка і під час конфлікту завдала поранення чоловікові годен в область грудної клітки.

Удар, який зробила підозрювана поніс за собою наслідки, які були не сумісні з життям. Через удар у чоловіка розпочалася сильна кровотеча та було пошкоджено життєво важливі органи. Через ці пошкодження потерпілий помер одразу на місці події.

 

Теги: Запоріжжя
Мої відео