News Ukraine

Реконструкція Фестивальної площі у Запоріжжі

Реконструкція Фестивальної площі у Запоріжжі
487 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Місцева влада Запоріжжя планує реконструювати. Майже 80 мільйонів гривень знадобиться, аби це здійснити.

Площа Фестивальна знаходиться у Запоріжжі, на ній завжди відбуваються усі важливі дійства міста: святкування Нового року, Різдва, Миколая та інше.

Про реконструкцію площі мова йде вже давно, тому вже нарешті зараз планують розпочати роботи, щодо її оновлення. Реконструкція буде здійснюватися за рахунок коштів місцевого, обласного, а також державного бюджету.

Як повідомляється, обласна рада Запоріжжя готова виділити на реконструкцію площі близько 80 мільйонів гривень.

Що ж буде включати в себе реконструкція Фестивальної площі?

В першу чергу роботи з реконструкції включають в себе заміну бетонної основи усієї території площі, благоустрій території, установку нових урн та лавочок. Також буде проведено й озеленення площі, завдяки висаджуванню дерев, кущів та квітів. Будуть облаштовані ігрові майданчики, альтанки, павільйони, які знаходяться на території площі. До цього списку також можна буде додати також заміну інженерних систем та освітлення.

Відомо, що департамент економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації уже подав на розгляд проєкт. За цим проектом було прийнято рішення « Про програму соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2021 рік». Тобто, це свідчить про те, що реконструкції Фестивальної площі бути. Також відомо, що місцева влада для даного проекту планує виділити майже 80 мільйонів гривень, які вже надійдуть у 2021 році. Загальна сума, яку планують витрати на реконструкцію площі складатиме 135 мільйонів 312 тисяч гривень.

 

 

Мої відео