News Ukraine

Спорт в Україні

Спорт в Україні
1728 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Україна – це держава, яка багата на родючі ґрунти, вродливих дівчат та хлопців, на мальовничі краєвиди, а також вона багата і на людей, які багаті силою духу та жагою до перемог. Видатним дійством, яке приносить для України велике визнання у всьому світі є спорт, а точніше наші видатні спортсмени. На сьогодні, в Україні спорт, як і безпосередньо і в  інших країнах відіграє дуже важливу роль у формуванні та створенні загальної думки про країну та її культурну міць.

Зокрема найпопулярнішими видами спорту в Україні на цей момент, є футбол та боротьба. Також до цього списку можна додати не менш популярні види спорту, а такі самі як: баскетбол, бокс, гімнастика, художня гімнастика, хокей, бенді (хокей з м’ячем), регбі, боулінг та багато інших.

До того ж в Україні є також дуже  розвинутим вид спорту, який має лише національний характер, тобто є притаманним тільки для українського народу, зокрема це бойовий гопак, спас та козацький двобій.  Вони є втіленням та проявом справжніх  українських бойових традицій та славляться на весь світ своєю унікальність та неповторністю.

Найкращими спортсменами, якими пишається Україна на світовому рівні є Андрій Шевченко (1976 р.н.) - футболіст; Ольга Харлан(1990 р.н.) – українська фехтувальниця; Яна Клочкова(1982 р.н.) - плавчиня; Лілія Подкопаєва(1978 р.н.) – гімнастка; Володимир (1976 р.н.) та Віталій (1971 р.н.) Кличко – боксери, які відомі на весь світ та багато інших видатних спортсменів.

В Україні ж виставленням новин спорту займається переважно інтернет ЗМІ та соціальні мережі, та досі є ще декілька каналів на телебаченні, які розповідають про свіжі новини в спорті, правдазокрема це канали переважно на футбольну тематику.

В Україні частка переглядів спорту на телебаченні становить близько 0,4-0,5%.

На жаль, на сьогодні, в Україні немає чіткої пропаганди спорту серед громадськості на державному рівні. Держава не залучає до популяризації влогерів та журналістів, немає чіткої сформованої програми та стратегії для просування спорту в Україні та його прославлення на весь світ.

Багато хто стверджує, що сьогодні в Україні спортивна система є дуже застарілою  та не дає відповідних результатів, що держава не розвиває спорт та все, що з ним пов’язано.

В Україні спорт був, є та буде завжди, Україна пишається своїми сильними та непереможними спортсменами та весь спостерігає за нашими досягнення та перемогами

Мої відео