Ми перенесли портал для публікації новин та відеоновин на платформу News Ukraine

Інформаційне агентство «УКРАЇНА ІНФОРМ» є засобом масової інформації, зареєстроване відповідно чинного законодавства України, також отримало ліцензію на мовлення, ставши тепер не тільки порталом новин, але й телеканалом тому ми перенесли портал для публікації новин та відеоновин на платформу News Ukraine
Процес розміщення новин та правила публікації на платформі News Ukraine:
    1. Пропонований Вами матеріал має бути унікальним не менше ніж 80%. Якщо відсоток унікальності буде меншим, Редактор не пропустить Вашу публікацію. (По правилам Google якщо ви опублікувати новину на своєму сайті, а потім опублікувати на іншому інтернет ресурсі, то Google сприймає це як те що Вашу статтю украли, і це шкодить сайту який опублікував вашу новину, тому необхідно публікувати у нас унікальну статтю, так як вона буде опублікована на сотнях інформаційних ресурсів України).
    2. До моменту поширення новини широкому загалу читачів, вона проходить модерацію на сервісі News Ukraine. Редактор визначає рубрику, в яку піде стаття чи відео, залежно від Вашого профіля діяльності.
    3. Після проходження перевірки кожна новина переправляється на новинний портал «УКРАЇНА ІНФОРМ», де публікується автоматично і поширюється на сотні інших інформаційних ресурсів України, а відео транслюється в ефірі «УКРАЇНА ІНФОРМ» яке побачать громадяни України та світу.
Щоб отримати консультацію, звертайтесь за номерами:
+38 (095) 012 00 08, +38 (096) 020 48 48, +38 (093) 093 33 66, Email: [email protected]