News Ukraine

Петровський Олександр Володимирович : Масштабний фестиваль екології та культури у Дніпрі за підтримки МБФС Олександра Петровського

Петровський Олександр Володимирович : Масштабний фестиваль екології та культури у Дніпрі за підтримки МБФС Олександра Петровського
22805 ПЕРЕГЛЯДІВ

У місті Дніпро пройшов 24-й Міжнародний фестиваль екології та культури «Дніпро – Ріка Дружби». Даний захід відбувся у місті Дніпро в обласному центрі у Дніпропетровському академічному театрі опери та балету, а також у Мінську та у Новій-Каховці. Взагалі форум проводиться багато років поспіль і збирає учасників не тільки з України, а й з інших країн світу. 

Під час фестивалю для його учасників проводяться семінари, майстер-класи, різноманітні конкурси та літературні читання, а також  різноманітні цікаві акції, що спрямовані на покращення виховання дітей. Ці заходи дуже корисні для підростаючого покоління вони спонукають їх захищати навколишнє середовище. Організатором цього масштабного фестивалю став Міжнародний благодійний центр «Музи та Діти», а  Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» як завжди долучився та підтримав добру справу. Цього річ благодійний фонд Олександра Петровського виступив одними із спонсорів великого проекту для дітей.

Віце - президент  благодійного фонду «Солідарність»  Яна Юріївна Іванілова відзначила важливість проведення таких заходів, оскільки вони спрямовані на культурний розвиток не тільки дітей, але й на прогрес культури в екологічних питаннях в країні в цілому.

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» завдяки своїй підтримці організував свято та подарував дітям з інвалідністю «Дніпропетровського дитячого будинку-інтернату» можливість відвідати фестиваль. Як розповідає віце – президент благодійного фонду «Солідарність» Світлана Миколаївна Сербіна, Олександр Петровський організував для дітей усі умови пересування, харчування, питну воду та зробив все, щоб цей день запам’ятався юним вихованцям соціального закладу.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович
Мої відео