News Ukraine

Гран-прі для Мелітополя

Гран-прі для Мелітополя
504 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно, в Бердянську пройшов Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв та талантів, який має назву «Я-Супер Зірка». Так вокалісти із Мелітополя забрали гран-прі на цьому конкурсі.

Міжнародний фестиваль-конкурс проходить вже три роки поспіль і цього разу теж. Організаторами та засновниками даного дійства є фестивальний центр під назвою Super Star , він вже встиг у третій раз зібрати усіх талановитих та обдарованих, з різними вміннями дітей з усіх куточків нашої України. Проте на святі талантів були присутні, як учасники не тільки українці, а ще й гості із Молдови та Грузії, які також взяли участь в конкурсі.

На дійстві були представлені різні категорії талантів, в яких й взяли участь діти, зокрема це були номінації в таких галузях як: спів, хореографія, художнє слово, театральне мистецтво та інструментальний жанр та багато іншого. Що ж до журі? То судити конкурсантів взялися жюрі, до складу якого входять заслужені діячі України, а також Грузії.

Спробувати себе та свої на конкурсі взявся і колектив з Мелітополя, під назвою «Golden Voice» Центра культури та дозвілля Таврійського державного агротехнічного університету імені Дмитра Моторного. Керівником даного гурту є Олена Дорошенко.

Що ж до самого пісенного конкурсу, то відомо, що боротьба була дійсно жорстока, адже склалася велика конкуренція між учасниками конкурси, їх було аж 150 претендентів на виграш. Проте переможницями стали дівчатка з Мелітополя і вони забрали гран-прі конкурсу. Олена Дорошенко та Кіра Черничко, саме ця дівчата перемогли у пісенній номінації. Також, лауреат І премії – це студентка Усніє Мамутова.

В честь перемоги усі переможці отримали дипломи та кубки, а керівника вокального колективу «Golden Voice» Олену Дорошенко нагородили медаллю « За відданість до справи».

 

Мої відео